Bedrijfsprofiel

Elk land stelt specifieke eisen aan emigratiedossiers. Emigranten moeten daarom opletten dat zij hun dossiers op de juiste manier aanleveren.

Maria van BallegoyPapyrus Vertaalservice werd op 1 november 1993 opgericht om de emigrant hierbij ten dienste te zijn. De oprichter, Maria van Ballegoy, is beëdigd vertaler Engels en beschikt over een ruime internationale werkervaring. Ze heeft meegewerkt aan de samenstelling van diverse emigratiehandboeken (Canada van A tot Z en De Verenigde Staten van A tot Z), werkt al jaren samen met betrouwbare emigratie-adviesbureaus en onderhoudt goede contacten met diverse ambassades en immigratieambtenaren. Papyrus Vertaalservice is daardoor uitstekend op de hoogte van de eisen waaraan emigratiedossiers moeten voldoen.

Om maatwerk te kunnen leveren, werkt Papyrus Vertaalservice samen met een variërend aantal free-lance vertalers. Alle vertalers zijn beëdigd en beschikken over ruime werkervaring. De meesten hebben een eigen specialisme: juridisch, medisch, economisch, technisch, enz.